0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE FASHION BUSINESS

OVIDIU BUTA

Detinator a doua premii de excelenta in presa de moda, Ovidiu Buta este unul dintre cei mai respectati si de temut critici de moda din Romania. De-a lungul timpului a semnat articole in revistele Elle, Vogue Grecia, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Glamour, GQ Romania, unde a fost si fashion director, in GQ Italia, GQ Franta, GQ Brazilia sau All Hallow si a realizat proiecte in peste 15 tari cu cele mai importante nume din industria modei.

Jurnalist de moda, Ovidiu Buta este si autorul a doua carti de referinta, Victima modei (2006) si Barbatul si moda (co-autor Adina Nanu, 2009), a fosta gazda unor emisiuni la Prima TV, (Cred in mine) MTV (Stylissimo) si Antena 2 (Politia Modei) iar impreuna cu Irina Schrotter a organizat cel mai important eveniment de moda autohton, Romanian Fashion Week.

Asa cum il descrie Adina Nanu, reputat critic de arta, “Ovidiu calatoreste mult, este mereu la curent cu ce se poarta la Londra, Paris, New York sau Milano, ia tot timpul pulsul modei, vede daca moda mai traieste sau trage sa moara, constata ce victime a mai facut, vine cu idei proaspete, verifica intuitii si teorii”.