0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN GENTI


Geanta reprezinta accesoriul cel mai vizibil si dezirabil din garderoba unei femei. Obiect esential in structura oricarui look complet, acesta nu lipseste din nici o prezentare de moda si a suferit de-a lungul timpului transformari spectaculoase.

Cursul se adreseaza celor indragostiti de acest accesoriu vestimentar extrem de versatil, dar si celor care vad o oportunitate de business in creatia de genti. In cele 12 saptamani de cursuri interactive si creative, Otilia Flonta, unul dintre cei mai importanti designeri de genti, cu experienta atat pe piata interna, cat mai ales internationala de marochinarie, te invata pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a intelege esenta si mecanismele confectionarii gentilor.

Pornim de la exemplul designerilor celebri de genti si al celor care astazi au un cuvant greu de spus in domeniu si ajungem la ABC-ul industriei, furnizorii, targurile de contractare si modalitati de crestere a vizibilitatii brandului.

Cursul are o puternica parte practica: nu doar ca vom merge in atelier si vom vedea efectiv cum este organizat acesta si cum se fabrica efectiv o geanta, dar vom crea noi insine propria mini-colectie de genti, pornind de la concept, schite, materiale si tipare si ajungand la produsul finit.

Modulul Incepatori are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul Avansati are 12 saptamani si costa 3.800 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Studentii beneficiaza de reducere.