0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE FOTOGRAFIE

CURS ACREDITAT

Cursul descrie un univers pasionant, cel al imaginii si al felului în care se construieste ea, fiind un exercitiu continuu de surprindere a cadrului perfect. Doi profesori, fotografi din generații diferite, cu vasta expertiza in studiul imaginii si cu portofolii impresionante, te vor ghida prin referinte fascinante, genuri si tehnici fotografice, punand accent pe descoperirea si conturarea stilului personal si pe explorarea detaliului, a imaginatiei si a modului in care orice fotografie spune o poveste.

Marta Popescu, tanara fotografa care, la cei 24 de ani ai sai, numara deja colaborari cu cele mai importante reviste si branduri din Romania, iti face cunostinta cu lumea fascinanta a fotografiei la cursurile destinate incepatorilor. Cunoscutul fotograf Ionut Staicu preia stafeta si iti dezvaluie trucurile si subtilitatile din spatele unei fotografii reusite de fashion, beauty sau advertising la cursurile pentru Avansati.

  Fotografia trece dincolo de tehnica. E un instrument de dragoste si revelatie!

Ai la dispozitie 12 saptamani in care sa iti exersezi abilitatile si sa iti pui in aplicare ideile și talentul intr-un context profesional, beneficind de cele mai performante echipamente de iluminat. In cadrul sesiunilor creative de practica, cursanții impreuna cu participantii la cursurile de Stilism, Make-up, Hairstyling si modelele de la Victoria Models, isi vor construi propriul portofoliu de proiecte fotografice.

Vino sa iei parte la cursurile de fotografie!

Modulul INITIERE are 12 saptamani si costa 3.000 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul AVANSATI are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili în 2 rate.*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei
Studentii beneficiaza de reducere.