0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE INTERIOR DESIGN

CURS ACREDITAT

Designul Interior este o disciplina inca tanara in Romania, a carei practica implica o baza solida de cunostinte teoretice si practice, de la teoria stilurilor, familiarizare cu notiuni de ergonomie si cromatica, precum si lucrul in layere pe planuri si vederi. Cursurile de Design Interior inseamna mai mult decat invatarea unor reguli si exemplificarea unor situatii de genul „asa da” sau „asa nu”, urmarind familiarizarea cu principiile de design de compunere a unei amenajari interioare si cu maniera de interventie asupra spatiului.

  Pe langa workshopurile “how to”, cursul este o adevarata inspiratie deco, avand un puternic caracter practic, dar si aspirational!

Workshopurile contin aplicatii directe pentru cunoasterea tendintelor actuale de design de interior, precum si aplicatii care exemplifica modalitatile practice de lucru cu diferite materiale si texturi, scopul cursului fiind acela de a invata sa imbinam esteticul cu utilul, tinand cont de raportul dintre forma – functionalitate – confort emotional.

Vino sa iei parte la cursurile de design interior!

Modulul INCEPATORI are 12 saptamani si costa 3.000 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul AVANSATI are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili în 2 rate.*
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Curs acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației
Studenții beneficiaza de reducere.