0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE ACTORIE

Cursul de Actorie la DallesGO inseamna 12 saptamani palpitante in care descoperi culisele meseriei de actor, te distrezi si inveti sa te cunosti mai bine. Doi profesori din generatii complet diferite, vor preda acest curs, dezvaluind pasionatilor de teatru si film ce inseamna actoria din mai multe perspective. Cursul te invata notiuni practice despre dictie si miscare, propune exercitii captivante de imaginatie, iti arata cum sa transpui experientele personale in actorie si, mai ales, cum sa insufli viata intr-un personaj si sa il faci de neuitat.

Vei lua parte la diverse jocuri de improvizatie menite sa-ti dezvolte atentia, viteza de reactie si capacitatea de memorare. Asa cum se intampla adesea pe scena si in spatele ecranului, vei rade si vei plange, vei aplauda sau te vei revolta, cu alte cuvinte, vei iesi din zona ta de confort si iti vei depasi limitele. Vei capata incredere in propriile forte, vei dobandi dezinvoltura in relatiile interumane si vei invata sa reactionezi spontan. Cea de-a doua parte a modulului este dedicata punerii in scena a unui spectacol pe baza unui scenariu personalizat.

  Acting is a question of absorbing other people’s personalities and adding some of your own experience.

JEAN-PAUL SARTRE

In urma parteneriatului incheiat intre DallesGo si primul teatru independent din Romania, Teatrul Act, mare parte din cursuri se vor tine chiar in sala acestuia, unde regizori si actori celebri, precum Marcel Iures, Alexandru Dabija, Mihai Manutiu, Valeria Seciu, Florin Zanfiresc si multi altii au montat, de-a lungul timpului, spectacole de neuitat. Incarcat cu energia acestui loc cu totul special, vei simti si tu ceea ce multi creatori de teatru aflati la debut au experimentat aici: emotia primelor replici, nesiguranta primelor miscari intr-un decor dramatic si, in final, extazul aplauzelor la scena deschisa.

Vino sa iei parte la cursurile de actorie!

Un modul are 12 saptamani si costa 3.000 lei, achitabili in 2 rate*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Studentii beneficiaza de reducere.

PROFESOR ACTORIE

ANDREEA VASILE

980740_991563330913402_2646114612935388905_bw

Absolventă a UNATC, Andreea Vasile este deja un nume important in cinematografia romaneasca. Face parte din noul val de actori talentati, iar in portofoliul ei se regasesc piese de teatru, seriale si filme ce au avut un succes rasunator atat in tara, cat si in strainatate. A avut roluri in super productiile romanesti precum „Umbre”, „Deschide ochii” sau lungmetrajul „De ce eu?”, pentru care, impreuna cu intreaga echipa, a luat “Premiul Criticii pentru cel mai bun film din Balkan Competition”, la Sofia International Film Festival.

Cu o așa experiența in spate, in cele 12 saptămani de cursuri intensive de actorie, Andreea Vasile te va purta prin toate etapele montarii unei piese de teatru, de la lucrul pe text, la memorarea replicilor, pentru ca in final sa deții toate secretele actoriei. Cursul se va incheia cu o reprezentatie cu public, pusa in scena la Teatrul Act.

PROGRAMA CURS

Pe parcursul celor 12 saptamani vei repeta un rol special gandit pentru tine. Vei trece prin toate etapele montarii unei piese de teatru, de la lucrul pe text, la memorarea replicilor si repetitii. Cursul se va incheia fie cu o reprezentatie cu public, pusa in scena de cursanti la Teatrul Act, fie cu un scurt film care va putea fi vizionat on-line.

Curs 1
Prezentarea cursului si a scopului urmarit de fiecare cursant
Incalzire
Jocuri de cunoastere si obisnuire cu partenerii din grupa

Curs 2
Incalzire
Antrenamentul vorbirii
Jocuri pentru dezvoltarea atentiei si a vitezei de reactie

Curs 3
Incalzire fizica
Antrenament vorbire
Jocuri pentru dezvoltarea memoriei
Alegerea textelor

Curs 4
Incalzire
Antrenament vorbire
Al patrulea perete / Jocuri de improvizatie
Definitivarea textelor/ Distribuirea rolurilor

Curs 5
Incalzire
Lectura
Lucru pe text

Curs 6
Incalzire
Antrenament vorbire
Lucru pe text

Curs 7
Incalzire
Antrenament vorbire
Lucru pe text
Repetitii

Curs 8
Incalzire
Antrenament Vorbire
Repetitii

Curs 9
Incalzire
Antrenament Vorbire
Repetitii

Curs 10
Incalzire
Antrenament vorbire
Repetitii
Stabilirea detaliilor spectacol

Curs 11
Incalzire
Antrenament Vorbire
Repetitii

Curs 12
Spectacolul de final cu public